marți, 28 iunie 2011

Mt Place - Cea mai populara trupa din Festivalul Imagine

  
Acum aproximativ o luna ne-am inscris pe site-ul Festivalului Imagine si putem spune ca a fost un ceas bun.. iata-ne castigatori in cadrul concursului "Cea mai populara trupa" !

In prelungiri trupa Sirius a reusit sa marcheze numarul de 284 de goluri, insa trupa Mt Place s-a impus in scurt timp cu 292 de lovituri in poarta adversa ! ... cine sunt marcatorii nostrii ? Desigur, voi fanii . Asa ca va vom multumi cu prilejul acesta pentru sustinerea acordata :

Thank you all guys !

De asemenea, am trecut direct de preselectiile online, restul trupelor fiind nevoite sa treaca prin emotiile de a fii selectate de un juriu critic. Trupele calificate alaturi de noi sunt : GEC Jazz Trio, Paradox, Kin Ethics, The Slips, Magnum Opus, Blue Pulse, Sketch si CrossRoad din Bucuresti, Spectru Urban din Constanta, EquinoX din Buzau, Andrei Moroianu si QuantiQ din Brasov, Sorin Filimon din Alba, Mute din Cluj, Alex Petre din Sibiu, Autentik Band din Bihor, Sirius si Voodoo Puppets din Arges. 

Va asteptam in numar cat mai mare la preselectiile nationale pentru Festivalul Imagine România 2011 Sambata, 9 Iulie la Clubul Muzeului Taranului Roman din Bucuresti !

SURSE: 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

BACK TO TOP!