sâmbătă, 22 septembrie 2012

"Investeste in scoala!" [Duminica, ora 16:00]


Crucea Rosie Constanta sustine o camapanie de strangere a rechizitelor pentru copilasii nevoiasi intitulata "Investeste in scoala!".
Duminica, 23 Septembrie 2012, incepand cu ora 15, vor avea loc un sir de evenimente dedicate campaniei, pentru a starni spiritul umanitar a celor din jur.
Activitatile vor avea loc la hypermarketul Real 1 din Constanta.
Astfel, programul va fi deschis cu o simulare de accident, iar de la ora 16:00 vom da startul la spectacolul propriu-zis.
Revenind la mioarele noastre, concertul pe care il vom sustine va fi unul unplugged, si speram ca sunteti curiosi sa ne vedeti in aceasta ipostaza mai rar intalnita.
De asemenea, alaturi de noi vor canta prieteni ai Crucii Rosii (si implicit ai nostrii): Lucan Denisa Stefania, Cengher Ioana Nicoleta, Oteleanu Catalina Ioana, Sofrone Raluca Alexandra ,Cirnu Ana-Maria , Marian Sas, Ansamblul mic "Mocanita" din M. Kogalniceanu, Ansamblul Tatarasc "Idzlar " din M. Kogalniceanu si Clubul de dans sportiv " Miraj " din Constanta.
Nu uitati sa spargeti pusculita, si pe langa cartofi, ulei si alte cele sa cumparati 2-3 caiete pentru copii care chiar isi doresc sa mearga la scoala. 

Mai multe informatii pe:

  • www.real.com
  • www.crucearosie.ro


MT Hug !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

BACK TO TOP!